Alex Parker lansează „Sneakers & Weed”

17 Ianuarie 2020

Cunoscut ca unul dintre cei mai tineri DJ ai momentului, Alex Parker lansează piesa „Sneakers & Weed”, scrisă de Marius Dia, Holy Molly și produsă chiar de el.

Cu un sound dance fresh și un videoclip nonconformist regizat de Isabella Szanto, „Sneakers & Weed” preia starea piesei și te duce cu gândul la nopțile pline de libertate și ieșite din comun. Clipul a fost filmat într-unul dintre locurile preferate de hang-out ale lui Alex Parker, alături de o parte dintre prietenii apropiați ai acestuia.

„«Sneakers & Weed» sunt două lucruri mai mult decât prezente în cultura pop modernă, așadar am creat un concept în jurul titlului, l-am «îmbrăcat» cu un synth care «pulseză» o stare euforică peste care cântă un instrument tradițional din Est, astfel contrastând toată producția și sound-ul de Vest al piesei. Vocea prelucrată este a artistei noastre, Holy Molly, care a debutat la sfârșitul anului trecut, iar acum se bucură de succes internațional cu piesa ei «Menage a Trois». Ea împreună cu Marius Dia s-au ocupat de songwritting-ul atipic. Aceasta este prima mea piesă lansată de propria casă de discuri, Creator Records, în coproducție cu Cat Music, reprezentând un nou capitol în materie de oportunități și expunere pentru proiectul Alex Parker“, mărturisește artistul.

De-a lungul timpului, Alex Parker a colaborat cu artiști mari din România, printre care Antonia, Delia și Morandi, atât ca producător unde a scris, produs și mixat peste 50 de single-uri, cât și în calitate de artist. A urcat pe marile scene ale unor festivaluri precum „Untold” și „Neversea” și a fost primul DJ care a mixat dintr-o turbină eoliană aflată la o înălțime de 100 de metri, iar cascadoria sa a fost prezentată și în DjMag, una dintre cele mai importante reviste de muzică EDM din lume.

Alex Parker și-a început cariera în anul 2016 cu hitul „Tropical Sun” la care a lucrat împreună cu Marius Moga și astfel devine cunoscut la nivel internațional. În 2017 colaborează cu Alexandra Stan pentru „Syncronize”, dar și cu Misha Miller pentru piesa „Fix Your Heart”, iar in 2018 lansează „Puffin’ you”, „Not a Goodbye” și „Secrets”.

DJ-ul începe 2019 cu „In My Mind”, urmat de single-urile „Love Games” și „Addicted” și își petrece a doua jumătate a anului în Los Angeles, unde a lucrat alături de compozitori și producători internaționali.

aria
Irina Bărăgoi
17 Ianuarie 2020

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.