NEVERSEA 2020: Tyga, Black Eyed Peas, Dimitri Vegas & Like Mike

30 Ianuarie 2020

Artistul hiturilor cu sute de milioane de vizualizări, TYGA, vine pentru prima dată la festivalul Neversea. Main stage-ul Neversea este unul al superlativelor, pe aceeași scenă urcând și Dimitri Vegas & Like Mike, DJ-ii #1 ai planetei, conform Top 100 DJ Mag. În line-up-ul festivalului urcă și Black Eyed Peas, Timmy Trumpet, Parov Stelar, Passenger, Nina Kraviz, Jamie Jones și mulți alții.

NEVERSEA, cel mai mare festival de la malul Mării Negre, promite și în acest an o călătorie unică prin universurile muzicale de top. Primul val de artiști care îi va face pe fani să vibreze vine cu cele mai mari nume din industria muzicală electronică, pop, rap, hip-hop sau R&B. Tyga, Dimitri Vegas&Like Mike, Black Eyed Peas, Passenger, Parov Stelar, Timmy Trumpet, Tujamo, Nicky Romero, Nina Kraviz, Jamie Jones, Dub FX, Borgore, Paul Kalkbrenner și mulți alții urcă în line-up-ul ediției cu numărul 4 a festivalului NEVERSEA.

Anul 2020 marchează o premieră de festival în România și în Europa: rapper-ul american TYGA la NEVERSEA. Este unul dintre cei mai cool artiști ai noului val, are piese cu care a ajuns în top 10 în chart-urile din toată lumea și este un artist în al cărui palmares apar: Discul de Platină și Discul de Aur pentru vânzări record, un Grammy și premii la MTV Music Awards, la categoriile: Best US Act, Favorite Rap/Hip-Hop Artist, World’s Best Male Artist, World’s Best Entertainer of the Year. Cea mai nouă piesă “Ayy Macarena” are un clip oficial de senzație și a marcat un nou record de vizualizări pe Youtube: 50 de milioane.

Mainstage-ul este pregătit pentru cel mai tare „crowd control”, regizat perfect de Dimitri Vegas & Like Mike, DJ-ii care au ocupat locul 1 în TOP 100 DJ MAG 2019. Ei urcă pentru prima dată pe scena principală a festivalului NEVERSEA. Cei doi frați sunt implicați și în munca de producție, lansând colaborări de succes cu artiști precum: Wiz Khalifa, David Guetta, Timmy Trumpet, W&W, Steve Aoki, Armin van Buuren, piese care au ajuns în fruntea topurilor dance & pop. Single-ul “Instagram”, lansat în luna iulie 2019, are peste 140 de milioane de stream-uri pe platforma Spotify.

“RITMO”, cel mai recent single de la Black Eyed Peas și soundtrack-ul celui mai recent film lansat pe piață – Bad Boys 3 – se va auzi live în premieră în România, la cea de-a patra ediție a festivalului NEVERSEA. Piesa RITMO este un fenomen în mediul online: pe platforma YouTube a ajuns la 450 de milioane de vizualizări, iar pe Spotify are peste 300 de milioane de stream-uri.

„Let Her Go” de la Passenger se va auzi pentru prima oară live, în România, pe scena celui mai mare festival de la malul Mării Negre, NEVERSEA. În momentul lansării celebrului cântec, în 2014, Passenger a fost nominalizat la Brit Awards la categoria “British Single of the Year” și a fost recompensat cu un Ivor Novello Award. Anul trecut, artistul britanic a fost nominalizat la Pop Awards cu albumul “Runaway”, la categoria Album Of The Year.

O premieră la festivalul NEVERSEA este și extravagantul DJ Timmy Trumpet. În 2019, a făcut un show excepțional la UNTOLD, iar în acest an vrea să surprindă și publicul de la NEVERSEA, cu sound-ul lui progressive house dinamic și instrumentul la care cântă de la 4 ani și l-a consacrat – trompeta. Pe locul 13 în TOP 100 DJ MAG 2019, Timmy Trumpet este singurul DJ din lume care a scris istorie punând anul trecut muzică pentru 22 de secunde în stare de imponderabilitate, gravitație zero – plutind la propriu în cadrul unui program derulat cu Agenția Spațială Europeană și germanii de la BigCityBeats.

Parov Stelar, artistul care a pus bazele unui nou stil în muzica electronică, denumit “Electro Swing”, va însufleți atmosfera pe plaja NEVERSEA. Cu peste 9 albume lansate și peste 20 de EP-uri, Parov Stelar a fost recompensat cu 7 premii Amadeus Austrian Music Awards, la categoriile Best Electronic/Dance, Best Live Act, Best Album. Piesa “The Sun” a debutat direct pe locul 1 în US iTunes, în anul 2018, iar în Europa a fost premiat cu două Discuri de Platină și un Gold Awards. Parov Stelar a colaborat cu artiști ca Tony Bennett & Lady Gaga, Lana Del Rey, Lukas Graham, Marvin Gaye, Bryan Ferry sau Klingande.

Tot pe mainstage-ul NEVERSEA, va urca și ZHU. Pot spune că inima îmi bate mai tare, și mai tare, și mai tare de fiecare dată când mă gândesc că ZHU va urca pe scena festivalului meu preferat din România. It’s a match made in Heaven. Acum 2 ani am mers special pentru el la un alt festival din Europa, deoarece prezența lui pe continentul nostru era – și încă este – una destul de exotică și rară. În ascult pe ZHU din primul an în care s-a lansat. Mă așteptam ca publicul să reacționeze foarte bine la el, însă feeling-ul pe care l-am simțit atunci când am ascultat live „In the morning” la răsărit a fost unul de nedescris în cuvinte. Am stat la un set la care piesa asta a fost sincronizată cu momentul în care soarele se ridica pe cer și a fost ceva fenomenal. La cum arată line-up-ul acum, cred că ZHU va fi cea mai plăcută surpriză pentru public, deoarece, dacă nu ai fost deja la un concert de-ale lui, nu știi la ce să te aștepți. E imposibil să nu vrei să închizi ochii măcar pentru 3 secunde și doar să simți vibe-ul. Muzica lui electronică e non-conformistă, provocatoare, glamorous, bold. We have to keep it at his tempo. ❤️

Pe mainstage, la NEVERSEA, vor mai urca și DJ-ii Tujamo și Nicky Romero. Scenele secundare vor găzdui și ele artiști de top. DJ-ul Paul Kalkbrenner va mixa în premieră la malul Mării Negre. Cel mai mare succes al germanului – “Sky & Sand”, precum și ultimul single “No goodbye” vor încinge cu siguranță atmosfera la festivalul NEVERSEA, la fel ca piesele de la Nina Kraviz, Jamie Jones, Netsky, Raresh, Borgore și Dub FX.

Line-up-ul arată bine și vă sfătuiesc să luați biletele cât mai devreme. După cum se prezintă situația, biletele deja merită să fie achiziționate. Ca să știți la ce să vă așteptți, puteți urmări mai jos aftermovie-ul ediției de anul trecut. Încă puteți prinde prețul pentru abonamentele General Acces cu 40 de euro mai ieftine decât vor fi în următoarea fază de vânzare. Și biletele de 1 zi, ca și cele VIP au prețuri cu discount destul de avantajos. Le puteți verifica pe toate aici: https://neversea.com/tickets 

aria
Irina Bărăgoi
30 Ianuarie 2020

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.