Evanescence vor cânta din nou la București

1 Septembrie 2019
Pe 15 septembrie, Evanescence vor canta din nou la Bucuresti, la Arenele Romane.

Evanescence, una dintre cele mai iubite si apreciate trupe rock americane, se afla din nou intr-o formula magica in care vocea celebrei cantarete Amy Lee innobileaza piesele care au consacrat trupa si care au ramas nemuritoare pe buzele fanilor din intreaga lume. Cu albume vandute in zeci de milioane de exemplare in intreaga lume, muzica Evanescence a fost rasplatita cu numeroase nominalizari si premii internationale, printre care doua Grammy-uri primite in anul 2004 pentru piesa “Bring Me To Life”, la categoriile “Best New Artist” si “Best Hard Rock Performance”.

(Photo by Mairo Cinquetti/Pacific Press/LightRocket via Getty Images)

Albumul “Fallen” a ramas si in ziua de azi in topul preferintelor celor ce iubesc muzica rock, acesta fiind certificat cu Platina in intreaga lume. “Fallen” este unul dintre cele opt albume, ale tuturor timpurilor, care au reusit sa ramana in top Billboad 200 pentru o perioada mai mare de un an. “The Open Door” (2006) a marcat un nou succes in palmaresul celebrului grup, cu piese precum “Lithium” sau “Sweet Sacrifice”, iar “Evanescence” (2011) a ajuns pe primele locuri imediat dupa lansare si a fost premiat cu Aur in Australia, Canada si Marea Britanie.

Muzica formatiei Evanescence poarta o paleta intreaga de influente si a fost incadrata de catre critici in diverse categorii, de la rock, nu metal si gothic, la industrial, progressive sau hard rock. Cu valente sofisticate si o atentie deosebita pentru detalii, Evanescence au reusit sa ofere publicului piese fascinante care au trecut deja de proba timpului.

In deschidere, vor urca pe scena Veridia si Chaos Magic ft. Caterina Nix.
VERIDIA vin tot din Statele Unite, fiind originali din Nashville, Tennessee. Abordeaza un rock alternativ cu influente electro pe alocuri.

In cei 5 ani de activitate au lansat 2 EP-uri iar primul album intitulat ‘The Beast You Feed’ a fost oferit publicului anul trecut, pe 26 Octombrie, fiind bine primit atat de public cat si de critici. Printre artistii care i-au influentat se numara Twenty One Pilots sau Panic! at the Disco.

Chaos Magic ft. Caterina Nix isi centreaza muzica in jurul solistei Caterina Nix. Bazele formatiei au fost puse in 2015, fiind un proiect international cu artisti din Chile si din Finlanda.

Totul a inceput la initiativa lui Timo Tolkki din Stratovarius care a descoperit vocea Caterinei si a compus primul album Chaos Magic pentru vocea artistei din Chile. Chaos Magic are doua albume la activ. Primul a fost lansat in 2015 iar al doilea a fost lansat anul acesta si aduce colaborari si cu alti artisti precum Tom Englund din Evergrey sau Ailyn, fosta solista Sirenia.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone / Orange sau ramburs prin Fan Courier, oriunde in tara.
Categorii de bilete:
– Teren (fara loc, in fata scenei): 259 in presale / 280 la intrare
– Premium (cu loc): 349 lei in presale / 380 la intrare
– Acces General (cu loc): 159 lei in presale / 180 lei la intrare
Se pun in vanzare doar 700 de bilete Premium si doar 40 de suplimente Meet & Greet si 60 de suplimente Soundcheck Package.
Concertul are loc in aer liber.
Pentru biletele “cu loc” accesul se face doar prin parc prin lateralele arenei.
Pentru biletele de pe Teren accesul se face pe la portile de jos din parc ale Arenelor Romane.
Biletele ofera participantilor acces doar in categoriile in care si-au cumparat bilet.
Accesul copiilor sub 7 ani este gratuit doar in zona Teren dar insotiti de un adult care are bilet.
Minorii peste 14 ani au voie la concert neinsotiti. Cei sub 14 ani trebuie sa vina insotiti de un adult posesor de bilet valabil. Un eveniment METALHEAD & BestMusic Live Concerts, powered by ROCK FM.

(Photo via cellcode.us)
aria
Irina Bărăgoi
1 Septembrie 2019

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.