Narcos: Mexico Sezonul 2 – Netflix anunta primele detalii

29 Ianuarie 2020

Narcos: Mexico Sezonul 2 continuă povestea lui Miguel Ángel ​Félix Gallardo, acum Nașul primului cartel Mexican – Cartelul Guadalajara – care depune eforturi pentru a păstra controlul, crește imperiul și remedia trădările și sacrificiile pe care le-a făcut pentru a ajunge El Padrino. Pe măsură ce apar conflicte între „plazas” din Cartel, Felix începe să piardă controlul. În plus,  moartea agentului DEA Kiki Camarena cauzată de cartel și politicieni corupți atrage consecințe. „Operation Leyenda” condusă de agendul DEA Walt Breslin, ale cărui metode nu sunt întotdeauna curate, îi vizează pe Félix Gallardo și pe șefii cartelului, contribuind la instabilitatea grupării. Narcos: Mexico este produs de Gaumont Television pentru Netflix. Eric Newman este producător executiv și showrunner. José Padilha, Doug Miro, Carlo Bernard și Andi Baiz sunt producători executivi.

Narcos Mexico 2 Netflix

Narcos: Mexico Sezonul 2 are premiera pe 13 februarie pe Netflix. Diego Luna joacă rolul lui Miguel Ángel Félix Gallardo (“Félix”), liderul cartelului Guadalajara, una dintre cele mai mai grupări de narcotice din istoria Mexicului și fondatorul traficului de droguri Mexican din zilele noastre. Tăcut, dar îndrăzneț, încăpățânat, dar inteligent, este, după toate aparențele, un lider bun, loial prietenilor săi, asociaților și angajaților… dar ambiția e mai importantă decât orice. Scoot McNairy îl joacă pe Walt Breslin, un agent DEA dur ale cărui metode nu sunt întotdeauna conform regulilor. El conduce echipa care îi urmărește pe cei responsabili de moartea lui Kiki Camarena.

Sezonul 2 din Narcos: Mexico continuă să documenteze greșelile, planurile proaste şi corupția de pe ambele părți ale graniței, care au condus la un prezent periculos legat de războiul pierdut împotriva drogurilor. Ne aflăm la jumătatea anilor 1980, când super cartelul lui Félix Gallardo se dărâmă sub propria greutate, iar schimbările sociale și politice din Mexic conduc la cele mai îndrăznețe acte de corupție sub conducerea unui guvern disperat. Între timp, eforturile americane de a răzbuna execuția lui Kiki Camerana îi îndepărtează de orice speranță pentru justiție. Ciclul violenței se declanșează.

Producătorul executiv Eric Newman vorbește despre povestea din acest sezon:

Pentru a percepe nivelul actual al violenței legate droguri din Mexic, trebuie să înțelegeți cum a început totul și ce rolul integral a avut America în această situație. Cel de-al doilea sezon Narcos: Mexic este o cutie a Pandorei, iar noi încă ne zbatem în zadar să îi stăpânim conținutul chiar și după 30 de ani.

Printre actorii care se alătură distribuției Narcos: Mexic în sezonul 2:
Mayra Hermosillo (Falco) în rolul lui Enedina Arellano Felix
Sosie Bacon (Here and Now) în rolul lui Mimi Webb Miller
Andrés Londoño (Fear the Walking Dead) în rolul lui Enrique Clavel
Alex Knight (Legion) în rolul lui Kenny Moss
Miguel Rodarte (Time Share) în rolul lui Danilo Garza
Jesse Garcia (From Dusk Till Dawn: The Series) în rolul lui Sal Orozco
Matt Biedel (Altered Carbon) în rolul lui Daryl Petski
Jesus Ochoa (Overboard) în rolul lui Juan Nepomuceno Guerra
Flavio Medina (The House Of Flowers) în rolul lui Juan Garcia Abrego
Alberto Zeni (The Noble Family) în rolul lui Amat Palacios
Jero Medina (Belle de Jour) în rolul lui Ossie Mejia
Jose Julian (The Society) în rolul lui Javier Arellano Felix
Noé Hernandez (We Are the Flesh) în rolul lui Rafael Aguilar
Nat Faxon (Family Guy) în rolul lui Ted Kaye

narcos-mexico-2-netflix narcos-mexico-2-netflix narcos-mexico-2-netflix narcos-mexico-2-netflix narcos-mexico-2-netflix narcos-mexico-2-netflix

 

aria
Irina Bărăgoi
29 Ianuarie 2020

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.