SAGA Festival: al doilea val de artiști confirmați

18 Decembrie 2019

ALDA și Insomniac, doi dintre liderii mondiali ai scenei electronic dance music, alături de organizatorul local The Mission, anunță un nou val de artiști confirmați la SAGA Festival: Alan Walker, Sam Feldt (Live), Sigala și Tiësto.

Aceștia continuă seria confirmărilor anunțate recent: Disclosure, Don Diablo, Faithless DJ set, Marshmello (singurul său show din România) și Meduza, cu care fanii se vor întâlni pe 5-7 iunie 2020 la SAGA Festival, primul festival de muzică electronică de mare amploare din București.

saga-festival-bucuresti-artisti-2020

Prima categorie de abonamente la preț special este deja sold-out, în prezent fiind disponibil un nou presale cu abonamente individuale pentru cele trei zile de festival la prețul de numai 199 lei + taxe (42 euro) pe bilete.ro.

Superstarul internațional Tiësto vine la SAGA Festival pentru a susține singurul său show din România din vara lui 2020. Fiind deja de multă vreme un punct de referință al industriei muzicale internaționale, artist și producător premiat cu numeroase discuri de platină, de aur și cu premii Grammy, Tiësto este un muzician cu o carieră fulminantă, sub semnul căruia stau câteva momente de cotitură ale scenei dance music internaționale.

Alături de binecunoscutul artist olandez, pe una dintre scenele SAGA va urca și Alan Walker, una dintre stelele industriei internaționale care a cunoscut o ascensiune impresionantă după lansarea hit-ului internațional „Faded” (2015), piesă care a intrat în grupul select al melodiilor care au atins peste un miliard de stream-uri pe Spotify. Participanții la eveniment se vor cufunda în atmosfera inedită a festivalului pe piesele hipnotizante ale superstarului norvegian Alan Walker, care va susține la SAGA Festival singurul său show din România din vara anului viitor.

Sam Feldt, unul dintre cei mai iubiți artiști ai scenei internaționale, vine la SAGA Festival pentru a completa seria show-urilor de excepție dedicate pasionaților de muzică și de distracție. După ce a impresionat mulțimile celor mai mari festivaluri din lume cu concertele sale ce debordează de o energie electrizantă și antrenează publicul pe ritmuri upbeat susținute de trompete, tobe și de un band cu vibe-uri bune, Sam Feldt aduce la SAGA Festival o experiență artistică ce promite să fie cu adevărat memorabilă.

Sigala, maestru pop-dance britanic ale cărui mixuri au ajuns în Top 10 UK Single Charts, inclusiv single-ul său de debut „Easy Love”, vine în premieră în România la SAGA Festival, aducând petrecăreților unele dintre cele mai iubite hit-uri radio pe care le-a lansat.

SAGA Festival va avea loc pe 5-7 iunie 2020 și va aduce pasionaților de festivaluri și de concerte o experiență muzicală absolută: peste 150 de artiști, 5 scene care vor găzdui show-uri din mai multe genuri muzicale, susținute de-a lungul a 3 zile de concerte și de distracție.

Numărul limitat de abonamente pentru cele trei zile de festival, la preț special de numai 199 lei + taxe (42 euro), disponibile pe Bilete.ro sau în rețeaua națională Bilete.ro, sunt gândite ca un cadou de bun venit oferit de organizatori primilor cumpărători, pasionați de festivaluri.

  • Plasează o comandă pe bilete.ro prin e-ticket (print at home / scanned on your mobile): plătește cu cardul, fără taxă de curierat. Pentru fiecare bilet achiziționat utilizatorul va primi pe e-mail un link unic. Tot ce trebuie să facă este să-și printeze biletul acasă și să vină cu el la eveniment.
  • Prin comandă: la bilete.ro (livrare la domiciliu prin curierat).
  • Direct: biletele sunt disponibile pe bilete.ro, în magazinele Inmedio și Relay semnalizate „Bilete.ro”, în magazinele Germanos/ Telekom, în oficiile Poștei Române și în casieriile Bilete.ro din București incinta Hotel Ibis, Calea Griviței nr. 143, parter și din Cluj la casieria BT Arena (Sala Polivalentă).
  • Lista completă a celor peste 1.500 de puncte de vânzare din rețeaua bilete.ro de pe întreg cuprinsul țării poate fi accesată aici: http://www.bilete.ro/partners.asp.
aria
Irina Bărăgoi
18 Decembrie 2019

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.